Vughterweg 1
5211CH ‘s-Hertogenbosch
Nederland

E: info@maxwellinvest.com

Copyright Maxwell Invest 2016
 

Investments

Een gebouw of project kies je niet zomaar. Maxwell Invest selecteert, investeert en exploiteert in karakteristieke gebouwen in grote steden, mooie panden en duurzame studio’s/lofts. Wij kijken naar stedelijke ontwikkeling, vraag, betaalbaarheid, behoefte van de gebruiker en duurzaamheid in gebruik. Daarnaast selecteren wij ons vastgoed op basis van vier eisen: rendement, flexibiliteit, duurzaamheid en omvang.

Rendement

Meer info

Bij (her)ontwikkelingsprojecten houden we rekening met een minimaal bruto aanvangsrendement (BAR) van 8%.

Flexibiliteit

Meer info

We denken aan nu én aan de toekomst. Is ons vastgoed met enkele aanpassingen aantrekkelijk voor toekomstige gebruikers? Kunnen onze panden over enkele jaren voldoen aan de mogelijk gewijzigde vraag of gewijzigde doelgroep?

Duurzaamheid

Meer info

We streven naar energielabel A na transformatie of verbouwing van ons vastgoed, zodat onze panden zo milieuvriendelijk kunnen voorzien in energie.

Omvang

Meer info

Onze woningen hebben een oppervlakte van minimaal 20m2 en maximaal 70m2.

Voor de selectie van onze hotels en short-stay accommodaties letten we naast bovenstaande criteria ook op locatie en inrichting van het verblijf, het karakteristieke karakter van het pand en mogelijkheden voor perfecte service en gastvrijheid.

Kent u een interessant pand dat valt binnen de visie van Maxwell Invest? Stel ons op de hoogte! Wij horen graag van u.

ONZE INVESTMENTS BEKIJKEN?