Home > About us

About us

Onze visie

Wij van Maxwell Invest zetten ons in voor de duurzame ontwikkeling en het beheer van vastgoed in de grote(re) steden van Nederland. Daarnaast zijn wij actief in de Leisure en Hospitality markt. Wij ontwikkelen en beheren vastgoed in aantrekkelijke, toeristische steden, waar toeristen de omgeving van hun vakantiebestemming kunnen ervaren als ‘local’. Gastvrijheid en beleving staan daarbij voorop.

Onze doelgroep

Maxwell Invest richt zich op kleine betaalbare (eenpersoons)woningen, zowel koop als huur, gelegen in de grotere steden van Nederland. Ideaal voor (internationale) studenten, young professionals en een- tot driepersoonshuishoudens. De stad biedt hen ideale kansen om te wonen, te werken, te studeren en te genieten van toerisme en recreatie. Wij voorzien met ons vastgoed en onze projecten in hun vraag. In de Leisure en Hospitality markt richten wij ons specifiek op de ‘urban travellers’: reizigers die zich thuis willen voelen in hun vakantieverblijf, de stad willen verkennen en een boven gemiddeld niveau van gastvrijheid en beleving verwachten.

Onze regio’s

Maxwell Invest beheert en exploiteert momenteel vastgoed in de gemeentes Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Zwolle, Den Bosch, Delft en Tilburg. Dat zijn dé steden in Nederland die volgens recente onderzoeken de komende jaren in bevolkingsaantal toe zullen nemen. Daarom blijven we in deze regio’s actief en gaan we daarnaast uitbreiden met projecten in de steden Den Bosch, Breda, Maastricht en Rotterdam. Ons vastgoed in de Leisure en Hospitality markt bevindt zich in Barcelona, Kaapstad en onze eigen hoofdstad Amsterdam.