Binnenkijken bij Maxime in het huis met de rode luiken: ‘Vanuit ons huis hoor je de Domtoren’

Ruim een jaar geleden verhuisde Maxime samen met haar vriend Mariss naar een bijzondere plek in het hart van Utrecht. Het oude Huis Zoudenbalch werd zo’n tien jaar geleden verbouwd tot moderne appartementen.

Maxime verhuisde voor haar studie vanuit Hoevelaken naar Utrecht. Voordat ze naar dit bijzondere plekje verhuisde, woonde ze in de Vogelenbuurt. Toen Mariss terugkwam naar Nederland – na een aantal jaren in Engeland gewoond te hebben – gingen ze samen op zoek naar een nieuwe plek. “We hebben toen heel veel bezichtigingen gehad, maar toen we hier kwamen wisten we het eigenlijk direct”, vertelt Maxime. Ondanks de hoge huur is Maxime dolblij met dit authentieke appartement.

Lees het hele artikel hier.