Vughterweg 1
5211CH ‘s-Hertogenbosch
Nederland

E: info@maxwellinvest.com

Copyright Maxwell Invest 2016
 

Team

Cyril de Weerdt

Founder / Directeur / Eigenaar
Meer info

Als Algemeen Directeur en Oprichter van Maxwell Invest heeft Cyril een duidelijk visie op het gebied van Vastgoed en Hospitality. Deze gedreven, ervaren en succesvolle ondernemer heeft in de afgelopen jaren een sterke portefeuille opgebouwd, waarin woningen voor studenten, starters, young professionals en expats in Nederland centraal staan. Een echt mensen-mens met passie voor hospitality, leisure, service en dienstverlening.

Janneke den Ouden

Leisure en Hospitality
Meer info

Sinds 2016 actief in de wereld van vastgoed en hospitality, maar al jaren werkzaam voor de oprichter van Maxwell Invest, Cyril de Weerdt. Daardoor is zij helemaal thuis in de filosofie van Maxwell Invest. Ze weet als organisatorisch talent en ambassadeur van Maxwell Invest onze visie en missie elke dag weer sterk uit te dragen.

Bert Schepens

Vastgoedbeheerder / Projectontwikkelaar
Meer info

Al op jonge leeftijd raakte hij geïnspireerd en gefascineerd door transformaties van karakteristieke panden. Een opleiding ‘HBO Bedrijfskundig Management voor vastgoed’ was voor hem niet meer dan een logische stap. Inmiddels is hij al jaren werkzaam en actief betrokken bij beleggende ontwikkelaars met de focus op woningbouw voor studenten, starters en young professionals. Als energieke en ondernemende specialist op het gebied van vastgoed en projectontwikkeling is Bert een waardevolle collega binnen het toegewijde team van Maxwell Invest.

Adriaan Komen

Technisch vastgoedbeheerder
Meer info

Gertie van den Brand

Finance
Meer info

Mariella Stads

Legal
Meer info