Vughterweg 1
5211CH ‘s-Hertogenbosch
Nederland

E: info@maxwellinvest.com

Copyright Maxwell Invest 2016
 

Projectontwikkeling

Maxwell Invest realiseert woonruimtes in prachtige panden. Wij zien schoonheid in bepaalde locaties en gebouwen met een rijke historie. In deze panden investeren we. We ontwikkelen ze en maken ze tot comfortabele appartementencomplexen voor studenten, eenpersoonshuishoudens en young professionals. Altijd volgens onze visie en altijd met oog voor duurzaamheid, flexibiliteit, veiligheid en natuurlijk woonplezier. Hieronder maakt u kennis met een aantal van onze projecten.

Het Magazijn | Den Haag

Tussen de strakke industriële panden, nieuwe woningen en een groen park ligt aan de rand van het centrum van Den Haag het ‘Energiekwartier’. Een gebied dat volop in beweging en ontwikkeling is. Maxwell Invest nam de uitdaging aan en transformeerde een industrieel pand uit 1931 naar een zeer modern en toch karakteristiek pand. In het pand is ruimte gecreëerd voor 96 lofts, uiteenlopend van 30m2, 36m2 tot 42m2. Daarnaast is er in het gebouw ook een centrale wasruimte, een ‘roofgarden’, stijlvol ingerichte ontmoetings- en loungeruimte en horecagelegenheid De Prael brouwerij, die samen met ons vanuit hun maatschappelijke filosofie en passie met trots voorzien in een duurzame relatie. Inmiddels staat ‘Het Magazijn’ al bekend als dé plek voor studenten, expats en carreerstarters.

Oostblok | Delft

Bij de oude toegangspoort van Delft hebben wij een voormalig kantoorgebouw aangekocht voor een nieuw ontwikkelproject naar woningen en een commerciële ruimte. Het huidige pand gaan wij transformeren naar 34 wooneenheden variërend van 30m2 tot 40m2. De doelgroep die wij gaan bedienen zijn studenten, exchange studenten, starters, young professionals en staatshouders. Nadere informatie over dit project volgt spoedig.