Vughterweg 1
5211CH ‘s-Hertogenbosch
Nederland

E: info@maxwellinvest.com

Copyright Maxwell Invest 2016
 

Over ons

Onze visie

Wij van Maxwell Invest denken dat het huidige woningaanbod zowel op kwalitatief als op kwantitatief gebied NIET in deze groei voorziet. Daarom zetten wij ons in voor de duurzame ontwikkeling en het beheer van vastgoed in de grote(re) steden van Nederland. Daarnaast zijn wij actief in de Leisure en Hospitality markt. Wij ontwikkelen en beheren vastgoed in aantrekkelijke, toeristische steden, waar toeristen de omgeving van hun vakantiebestemming kunnen ervaren als ‘local’. Gastvrijheid en beleving staan daarbij voorop.

Onze doelgroep

Maxwell Invest richt zich op kleine betaalbare (eenpersoons)woningen, zowel koop als huur, gelegen in de grotere steden van Nederland. Ideaal voor (internationale) studenten, young professionals en een- tot driepersoonshuishoudens. De stad biedt hen ideale kansen om te wonen, te werken, te studeren en te genieten van toerisme en recreatie. Wij voorzien met ons vastgoed en onze projecten in hun vraag. In de Leisure en Hospitality markt richten wij ons specifiek op de ‘urban travellers’: reizigers die zich thuis willen voelen in hun vakantieverblijf, de stad willen verkennen en een boven gemiddeld niveau van gastvrijheid en beleving verwachten.

Onze regio’s

Maxwell Invest beheert en exploiteert momenteel vastgoed in de gemeentes Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Zwolle en Tilburg. Dat zijn dé steden in Nederland die volgens recente onderzoeken de komende jaren in bevolkingsaantal toe zullen nemen. Daarom blijven we in deze regio’s actief en gaan we daarnaast uitbreiden met projecten in de steden Den Bosch, Breda, Maastricht, Rotterdam en Delft. Ons vastgoed in de Leisure en Hospitality markt bevindt zich in Barcelona, Kaapstad en onze eigen hoofdstad Amsterdam.

Ons beheer

Naast de ontwikkeling van vastgoed steken wij veel tijd in de goede organisatie van het beheer van ons vastgoed. We werken aan duurzame relaties met onze partners en huurders, hebben vastgoedbeheerders en een technische dienst en waken over de veiligheid en kwaliteit van ons vastgoed.

Duurzame relaties: Aan de basis van een goede relatie staan goede selectiecriteria van huurders. Onze selecties worden uitgevoerd door de door ons geselecteerde verhuurmakelaars. Zij selecteren op basis van zowel financiële als morele criteria.

Beheer van onze panden: elk pand kent een eigen vastgoedbeheerder en technische dienst. Zij brengen maandelijks verslag uit over de staat van het pand en het gebruik van de verhuurde panden. Onderhoud van gebouwen vindt plaats op basis van deze rapportages. Onderhoudskosten worden voldaan met een percentage van de totale huurinkomsten.

Veiligheid: In onze panden staat veiligheid van onze huurders en het vastgoed voorop. Daarom zijn al onze gebouwen voorzien van diverse apparatuur, zoals brandmeldinstallaties en brandblussers, maar ook vluchtrouteaanduidingen. Gecertificeerde instanties controleren deze apparatuur en aanduidingen jaarlijks en indien nodig verzorgen zij ook een update van het materiaal.

Huurprijzen: onze panden, kamers en woningen onder de liberalisatiegrens krijgen hun huurprijs op basis van de puntentellingen van de Rijksoverheid. Voor onze geliberaliseerde woningen wordt de huurprijs vastgesteld door externe deskundigen.